Betaling

Hoe kan ik betalen bij Borika?

iDEAL: Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestellen de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, met behulp van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Creditcard: We accepteren Visa en Mastercard. Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Je creditcard wordt belast op het moment van levering.

Sofort Banking: SOFORT Banking (ontwikkeld door Payment Network AG) is een innovatieve online betaalmethode met TÜV certificaat (zeer gerenomeerd Duits keuringsinstituut, m.b.t. beveiliging van gegevens en privacy). In Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk is dit een veel gebruikte online betaalmethode. Hoe werkt het? Het systeem werkt volgens de PIN/TAN methode. Met het beveiligde overschrijvingsformulier wordt door DIRECTebanking.nl automatisch de verbinding tot stand gebracht met uw online bank. De betaling zal dan ook direct verstuurd worden. Op deze manier wordt online shoppen snel en veilig. Zeer veel banken doen hier aan mee.

Bancontact / Mister Cash: Bancontact / Mister Cash is in België een erg populaire betaalwijze voor webshops. Uw Belgische klant kan via deze service direct online afrekenen, via zijn eigen vertrouwde bankomgeving. Bancontact/ Mister Cash is een standaardapplicatie op de kaarten die de Belgische banken uitgeven bij het openen van een rekening.

Betaal ik veilig bij Borika?
Ja, Borika Benelux maakt gebruik van de Secure Sockets Layer (SSL) technologie. Dit is een methode om gegevens die je via internet verstuurt te coderen, zodat alleen de ontvanger ze kan lezen.
 
Waar vind ik informatie over mijn facturen en/of betalingen?
Op je profielpagina vind je betalingsinformatie onder het kopje orderhistorie.